چیـــــــــــز
Posted فوریه 24, 2010
on:- In: مطبخ | نینی گلابی | کدبانو | تقریباْ حاضری | دل نوشته | دوستانه | صبحانه
- 2 Comments
مامان جان خودمان بسی پنیر بند شده و وقتی داره پنیر مبنده فکر مکنه دره آپولو هوا مکنه.
هر 15-20 روز 4 بسته شیر را میپنیریم مامان مگه فکر نمیکردم شیرهای آبکی و بیمزه پاستوریزه در این قدر پنیر از خودشان نشان بدهند. دست گل خاله سلاله و مامان شوشوشون درد نکنه که باعث و بانی خیر شدن.
البته اینم در گوشی بگمتون وقتی مامان فاطی دید مامانی و خاله سلاله میپنیرن حسویش گل کرد شروع کرد به پنیربستن.
حالا بعداً از مراحل و مراسم پنیریدن عکس میگیرم و مفصل براتون مذارم.
1 | شاعرانه ها
فوریه 28, 2010 در 3:13 ق.ظ.
سلام فاطمه جونم.
می تونی به مایع پنیر کمی شوید خورد شده اضافه کنی هم خوش طعم تر می شه هم قشنگتر…می تونی سیاه دونه هم بریزی که این هم پنیر رو خالخالی می کنه…
shooli
مارس 7, 2010 در 2:07 ب.ظ.
ممنون. حتماً امتحان میکنم